УКР РУС

"Металург" З - "Дніпро". 7 тур УПЛ. Анонс

12 вересня 2015 Читать на русском

19:30. Запоріжжя, стадіон "Славутич-Арена". ТВ-трансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "футбол 24".

Арбітр - Юрій Грисьо

Аби грати в УПЛ футболіст окрім усіх необхідних футбольних якостей має бути готовим до того, що посеред чемпіонату раптово з'явиться звістка про зникнення його клубу через припинення фінансування у найближчому майбутньому. І як грати у клубі, який не сьогодні-завтра зникне - невідомо. Психологічно гравці запорізького "Металурга" звісно не в найкращому стані. До того ж "козаки" вкрай невдало провели серпень, заробивши тільки 2 очки. Проте команда має обізлитись і перетворити свою злість на спортивну агресію, і виплеснути її на суперника у найближчому матчі аби довести як собі, так і фанатам,що команда жива і достойна на подальше існування та розвиток.

"Дніпро" буде награвати бойовий склад, яким вже 17 вересня стартуватиме в Лізі Європи проти "Лаціо". Мирон Маркевич зазначив, йому доведеться вже по ходу турнірів награвати склад, адже новачки прийшли у команду вже після завершення зборів. Однак гравці, що поповнили склад "Дніпра", є кваліфікованими виконавцями і мають швидко влитись у тактичні побудову наставника.

"Металург" має чіплятись за кожен бал, адже команда перебуває на останньому місці, звідки треба чим пошвидше втікати. "Дніпро" разом з "Зорею" і "Волинню" мають по 11 очок. Команда Маркевича потроху набирає хід і вимальовується картина гри колективу. "Дніпрянам" необхідно брати три очки у грі із аутсайдером аби наблизитись до "Шахтаря" і "Динамо" та повернути собі третю сходинку.

У складі "Металурга" не зіграє дискваліфікований Орелесі. "Дніпру" не допоможуть травмовані Селезньов та Зозуля.

У минулому сезоні "Дніпро" двічі мінімально переграв "Металург" у важких матчах - 1:0, 0:1.

Орієнтовні склади команд

"Металург": Старцев - Пашаєв, Кулініч, Лисицький, Каплієнко - Гвілія, Демченко - Татарков, Жураховський, Юсов - Корнєв

"Дніпро": Бойко - Федецький, Дуглас, Папа, Андерсон - Едмар, Ротань - Лучкевич, Даніло, Матеус - Руїс

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Марк Копич, Футбол 24