УКР РУС

"Металург" - "Волинь". Анонс

30 березня 2012 Читать на русском

25-й тур української Прем'єр-ліги стартує у Донецьку.

"Металург" (Д) - "Волинь"

30.03. 2012. 19:15. Донецьк. Стадіон "Металург".

Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

До звітного протистояння господарі поля підходять в піднесеному настрої та без особливих кадрових втрат. Підопічні П'ятенка цього року ще не зазнавали поразки, і в матчі на рідному стадіоні проти прохідного суперника донеччани спробують продовжити безпрограшну серію команди. "Металург" є одним із претендентів на зону Ліги Європи після закінчення першості, тому від господарів сьогодні однозначно можна очікувати націленості тільки на три очки.

З іншого боку, команді П'ятенка буде протистояти міцний колектив, який попри низьке місце в турнірній таблиці чемпіонату, вміє на рівних грати проти вищих за класом суперників. Вкотре непоступливість "Волині" наочно проілюстрував нещодавній поєдинок проти "гірників", в якому підопічні Дем'яненка ні в чому не поступилися більш іменитим опонентам. Цього сезону гості вже не преслідують якихось амбіцій. Ліга Європи для лучан є недосяжною, а 5-очковий відрив від зони аутсайдерів поки залишається досить комфортним. Дем'яненку залишається награвати основний склад команди на наступний чемпіонат та підтверджучвати статус досвіченого футбольного фахівця. Тож матч в Донецьку обіцяє бути цікавим: господарі намагатимуться не відстати від першої шістки Прем'єр-ліги, гості ж відстоюватимуть честь клубу та битимуться за престиж луцької команди.

Щодо очних зустрічей, то в українських чемпіонатах команди зустрічались між собою 11 разів. Тотальна перевага на стороні донеччан. "Металург" тріумфував над "Волинню" в 9-х іграх, тоді як ще в одному протистоянні команди не зуміли визначити сильнішого.
 

Дискваліфіковані: Масло, Герасим'юк (обоє - "Волинь")

Матч першого кола: 2:0

Онлайн трансляція "Металург (Д) - "Волинь"