УКР РУС

"Металург" - "Таврія". Анонс

15 серпня 2011 Читать на русском

Завершить програму шостого туру донецько-сімферопольске протистояння.

6 тур. 15.08.2011.20:00. Донецьк, стадіон "Металург". Пряма трансляція на телеканалі "Футбол", текстова онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Останні три сезони ці команди незмінно декларують завданні вийти в єврокубки. Востаннє у донецького "Металурга" найкращий шанс пробити вікно в Європу був у сезоні 2009/2010, коли тоді ще команда Костова поступилась у фіналі Національного Кубка сімферопольцям - 2:3. Від того часу втекло багато води. Команди провалили попередній сезон, змінили наставників і провели чистку рядів.

Та незважаючи на все це, почали новий сезон команди не зовсім рівно. "Металургів", як і раніше, пристойно "ковбасить". Підопічні П'ятенка то по грі дістають чотири "штуки" від "Ворскли", при повній розконцентрації в обороні, то проводять класний матч з відмінною дисциплінованою грою в захисті проти "Динамо". Абсолютно хаотичну, стихійну гру від матчу до матчу проводить "Металург". Як приклад, остання гра проти "Зорі", в якій донеччани домінували протягом всього матчу, але втрата уважності призвела до автоголу на останній компенсовані до поєдинку хвилині.

У "Таврією" із стабільністю ще більш-менш. Команда проводить на високому рівні 60-70 хвилин матчу, а потім десь зламується через "фізуху" - наявність у складі колективу вікових виконавців. Альтману від такої "стабільності", напевне, не дуже весело. Кримчани три попередні матчі завершила внічию 0:0. Те, що із захистом все гаразд в підопічних Альтмана - це чудово, але ж коли у нападі "прорве"? Ось в суботу роззабивалась "Оболонь", яка до того не відзначалась у воротах суперника майже 600 хвилин. Можливо, тепер черга таврійців? Хоча пиво як преміальне їм не пропонували, на відміну від оболонців, а шкода. Хороший мотиватор пиво, як виявилось.

Зрештою, в "Металурга" з атакою теж справи не кращі - два останні матчі донецькі футболісти завершили без забитих м'ячів.

Ну і щоб підвести підсумок вищенаписаному, варто відзначити те, що "Таврія" у цьому сезоні ще не програвала. При цьому "Таврія" є найдружелюбнішою командою чемпіонату з чотирма нічиїми в доробку.

Дискваліфікований: Любічіч ("Таврія")
Травмовані: Годін - Галюза

Вдома "Металург" виграв у "Таврії" шість протистоянь. Стільки ж завершились внічию, ще двічі вдалось перемогти кримчанам.

Прогноз: 1:2