УКР РУС

"Металург" - "Таврія" - 1:3. ВІДЕО

15 серпня 2011 Читать на русском

Донецький "Металург" у домашньому матчі проти "Таврії" поступився сімферопольцям з рахунком 1:3.

Спокійно розпочався останній поєдинок 6 туру УПЛ у Донецьку. Зі стартових хвилин матчу суперники не наважувалися атакувати великими силами, і перші 15 хвилин зустрічі придивлялися та вивчали гру один одного. Та недовго рахунок у матчі був нічийним. На 16 хвилині протистояння Сергій Назаренко, після передачі Марковіча, забиває перший гол у матчі. Цей гол дещо дезорієнтував господарів поля і вже через декілька хвилин сімферопольці відзначаються вдруге. Любеновіч виконав передачу у штрафний майданчик з лівого флангу, Шиндер прийняв м'яч і залишив для Фещука, який в дотик пробив по воротах суперника. 0:2, і становище підопічних Володимира П'ятенка опинилися у дуже скрутному становищі. Адже ще не пройшло півтайму, як команда вже почала серйозно поступатися супернику.

"Металург" дещо активізувався, проте забити до кінця першої половини зустрічі так і не зумів. У першому таймі слід відзначити гру Сергія Назаренка попереду, який часто опинявся на вістрі атаки і багато робив для того, аби "Таврія" створювала багато небезпечних моментів.

Другий тайм розпочався швидкою грою, яку "Металург" намагався нав'язати гостям поєдинку. Але "Таврія" вирішила не підлаштовувати під суперника і вже через 6 хвилин після початку другої половини зустрічі забиває третій гол у ворота Бандури. Назаренко віддав на Шиндера, Антон пробив і м'яч від спини Воловика залетів у ворота.

Звичайно, шо підопічні П'ятенка не опустили руки, але віра у позитивний результат матчу - сильно похитнулася. Господарі поля продовжували атакувати, при цьому наражаючись на потужні та гострі контратаки "Таврії". Проте все-таки "Металург" зумів пробити Даміра Кахрімана. На 62 хвилині зустрічі Лазіч пробив за меж штрафного майданчика і м'яч, зачепивши ногу захисника сімферопольців, влетів у сітку воріт.

Цей гол не вплинув на кінцевий результат у поєдинку, хіба, що лише підсолодив гіркоту поразки донецької команди. 1:3, і "Таврія" піднімається на 4 сходинку у чемпіонаті. "Металург" же залишається перебувати у нижній частині турнірної таблиці.

"Металург" - "Таврія" - 1:3

Голи: 16 Назаренко, 19 Фещук, 51 Шиндер, 62 Лазіч

Вилучення: 84 Фернандеш.

Наша текстова онлайн трансляція матчу.