УКР РУС

"Металург" - "Динамо". 12 тур УПЛ. Анонс

4 грудня 2015 Читать на русском

4 грудня, 19:00. Київ, стадіон "Динамо ім. Лобановського". Головний арбітр: Олександр Іванов. Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Заключний матч першої частини сезону може стати для "Металурга", в його нинішньому вигляді, останнім. Клуб повільно вмирає, а команда, яка складається із недосвідченої молоді, прагне лише уникнути чергової ганебної поразки. Анатолій Чанцев, як може, готує команду і зараз всі цілі зводяться до того, щоб гідно дограти останній поєдинок перед зимовою перервою.

Керівництво "Динамо" пішло назустріч запорізькому клубу і погодилося взяти на себе організаційні обов’язки з проведення матчу. Тому формально виїзний поєдинок «динамівці» проведуть в Києві, на стадіоні "Динамо". Сергій Ребров, розуміючи, що суперник приїде вкрай пригнічений і ослаблений, може використати цей матч, щоб дати відпочити ключовим гравцям. Натомість, є шанс зіграти у виконавців, які не мали достатньо ігрової практики останнім часом. Але, аж занадто "тасувати" склад і недооцінювати суперника також не можна. В безкомпромісній боротьбі із "Шахтарем" будь-яка помилка і втрата очок можуть коштувати першого місця в таблиці.

Статистика матчів між суперниками:

Всього: 46 - 2 перемоги "Металурга", 35 перемог "Динамо", 9 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Металург":  Бабійчук - Іздебський, Кузнєцов, Гапончук, Каплієнко - Кулинич, Ігнатенко - Ковалівський, Клименчук, Татарков - Демченко

"Динамо": Рибка - Макаренко, Хачеріді, Петровіч, Домагой Віда - Рибалка, Сидорчук, Буяльський - Гонсалес, М’якушко - Теодорчик