УКР РУС

Металіст розпочав кадрову чистку – журналіст назвав перших "вигнанців" і розсекретив ім'я потенційного нового тренера

4 червня 2023 Читать на русском

"Жовто-сині" ще до завершення сезону взялись планувати своє майбутнє.

Металіст розпочав підготовку до виступів у Першій лізі. Керівництво харків'ян запропонувало деяким своїм футболістам достроково розірвати контракти за взаємною згодою сторін, повідомляє журналіст Дмитро Вєнков у своєму Telegram-каналі.

Львів розпустить команду після матчу з Колосом, – ЗМІ

За інформацією джерела, першими у цьому списку стали Єгор Картушов та Орест Костик – вони не будуть брати участь у завершальному поєдинку сезону проти Чорноморця. Гравцям пропонують отримати частину боргу по зарплатні та набути статусу вільних агентів. Припинити співпрацю з Металістом гравці не проти, а от щодо фінансової складової – кожен буде домовлятися індивідуально.

Зазначається, що у планах керівництва клубу є бажання зберегти Металіст. Йдуть розмови про виступ команди у Першій лізі молодими гравцями за скромну зарплатню. Менеджмент вже розпочав планування складу на наступний сезон – опиратися будуть на гравців із U-19, а також виконавців, які погодяться поповнити команду влітку.

Окрім того, клуб вже шукає нового головного тренера – розглядається кандидатура экс-хавбека Металіста Олега Краснопьорова, який нині очолює ФСК Маріуполь.

Нагадаємо, Металіст ще за тур до фінішу вилетів у Першу лігу, тож поєдинок проти Чорноморця – спроба гучно гримнути дверима.

Рух – Олександрія, Верес – Інгулець і ще два матчі УПЛ. Анонс битви за виживання