УКР РУС

"Металіст" - "Зальцбург". Анонс

23 лютого 2012 Читать на русском

Харківський "Металіст" одною ногою вже у 1/8 фіналу Ліги Європи, проте спершу підопічним Мирона Маркевича необіхдно прийняти у себе вдома австрійський "Зальцбург", у якого майже не залишилося шансів пройти у наступний раунд змагань.

23.02.2012. 22:05. 1/16 фіналу Ліги Європи. Харків, ОСК "Металіст".

У першому поєдинку на стадіоні "Вальс-Зіценхайм" підопічні Мирона Маркевича впевнено розібралися з "биками", забивши 4 сухих голи у ворота суперника. Поєдинок у Харкові нагадуватиме більше офіційне тренування, ніж матч-відповідь плей-оф Ліги Європи. Швидше за все, що Мирон Богданович зробить певні кадрові ротації, випустивши в основі декілька гравців, у яких менше ігрової практики.

Не варто забувати, що "Зальцбург" - це одна з найкращих команд Австрії, і недооцінювання суперника з боку "Металіста" може призвести до сумних наслідків. Проте підопічні Мирона Маркевича - це команда, яка прагне до тріумфу у будь-якому поєдинку, і можна не сумніватися, що сьогодні вони гратимуть лише на перемогу. Допомогти ж їм здолати суперника допоможуть харківські фанати, які так довго чекали на відновлення футбольної весни у першій столиці України. 

Детальніше ж розповість наша онлайн трансляція "Металіст" - "Зальцбург".

"Металіст" - "Зальцбург"