УКР РУС

"Металіст" - "Дніпро". 9 тур УПЛ. Анонс

27 вересня 2015 Читать на русском

27 вересня, 19:30. Харків, ОСК "Металіст". Арбітр: Анатолій Жабченко.

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн трансляція на сайті "Футбол 24".

Від матчу, який ще не так давно міг бути центральним поєдинком туру, зараз лише залишилося гучне ім'я. Протистояння цих принципових суперників дещо втратило свою вагу після того, як "Металіст" почав втрачати своїх зіркових латиноамериканців. Натомість "Дніпро" став ще сильнішим та непередбачуваним, адже ніхто не знає, що насправді коїться у середині команди. Підопічні Мирона Маркевича посилено готуються до матчу Ліги Європи проти "Русенборга", відтак для них ця зустріч стане хорошим іспитом. Крім цього триває боротьба у верхній частині турнірної таблиці, відтак "дніпряни" не мають права втрачати очки.

Цього тижня "Дніпро" провів матч Кубка України проти "Олімпіка", на відміну від харків'ян, які в цей час відпочивали. Ігровий ритм у команди Мирона Богдановича дуже швидкий та грамотно налагоджений, тому "Металісту" буде надзвичайно складно у протистоянні із дніпропетровцями. Суперники підходять до цього матчу без втрат, тому варто очікувати бойових складів та безкомпромісної боротьби.

Хоч ці команди зараз перебувають у різних вагових категоріях, їх все ж дещо об'єднує. Мова йде про внутрішні проблеми. Втім якщо у "Металіста" геть все погано, то у "Дніпра" негаразди проявляються лише час від часу. Як от, наприклад, критика менеджменту зі сторони Євгена Селезньова, без якого, до слова, зараз важко уявити атаку "дніпрян". Втім хочеться, щоб ці проблеми якомога швидше вирішилися, і у наступному колі ми побачили битву сильних українських клубів, які зможуть скласти конкуренцію "Динамо" та "Шахтарю" у боротьбі за Лігу чемпіонів.

Статистика матчів між суперниками:
Всього – тридцять вісім: +15 =7 -16

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Орієнтовні стартові склади:

"Металіст": Погорілий - Нойок, Курілов, Полянський, Путівцев - Ковальчук, Довгий - Чурко, Рудика, Льопа - Прийомов

"Дніпро": Бойко - Томечак, Гуйє, Чеберячко, Лучкевич - Федорчук, Ротань - Гама, Даніло, Матеус - Селезньов

Юрій Шутка, Футбол 24