УКР РУС

Металіст 1925 закликав УАФ використовувати VAR у матчах претендентів на вихід в УПЛ

16 травня 2021 Читать на русском

Виконавчий директор Металіста 1925 Андрій Нєдєлін розповів про ініціативу клубу застосовувати у вирішальних поєдинках Першої ліги систему відеонагляду.

"Ми ніколи публічно не обговорюємо суддівство, не обговорюємо арбітрів і не оцінюємо їх роботу. Для цього є компетентні органи суддівського комітету. Ми концентруємося виключно на своїй грі.

Шахтар лобіює вихід Металіста 1925 в УПЛ – харків'яни можуть стати сателітом "гірників", – Циганик

Зазначу тільки те, що на початку цього тижня ми звернулися в УАФ з пропозицією і розіслали копії цього листа всім клубам, які ведуть боротьбу за підвищення у Прем'єр-лігу. З огляду на те, що чемпіонат України вже завершений, було б логічно за аналогією з минулим сезоном залучити до ігор лідерів провідних арбітрів і використовувати систему VAR у вирішальних матчах.

Клуби, звичайно, не можуть щось вимагати, але, якщо в УАФ прислухаються до нас, то від цього виграє весь чемпіонат. Наше звернення – не спроба поставити під сумнів чийсь професіоналізм. Ми просто хочемо, щоб кінець сезону у Першій лізі був максимально прозорим. Щоб в УПЛ вийшли найсильніші клуби, які довели б цей статус у чесній боротьбі своєю грою і результатом", – цитує Нєдєліна офіційний сайт Металіста 1925.

Нагадаємо, за 5 турів до фінішу Першої ліги харків'яни йдуть у турнірній таблиці четвертими, маючи у своєму активі 47 очок.

"Динамо? Я сам був у шоці": Владислав Кулач – про 15 голів, конкуренцію з Циганковим, чутки і невиклик на Євро-2020