УКР РУС

"Металіст 1925" в найкоротші терміни має увійти до призерів УПЛ і грати у єврокубках, – засновники клубу

19 серпня 2016 Читать на русском

Засновники "Металіста 1925" назвали цілі клубу на найближчі роки у зверненні до вболівальників.

"Ми, бізнесмени і вболівальники, журналісти і ультрас групи, представники виконавчої влади, і аграрії створили дійсно народну команду, яка починає свій шлях з самого початку, щоб повернути місту футбольну славу.

Наші плани амбітні – в найкоротші терміни повернути "Металісту тисячу дев'ятсот двадцять п'ять" призові місця національного футбольного чемпіонату.

Починаючи сьогодні свій шлях з аматорів, ми налаштовані планомірно, щороку, підвищуватися в класі і спробувати завоювати право битися на європейській арені.

Ми усвідомлюємо, наскільки це складний шлях, але вся спортивна історія Слобожанщини не дає нам права погоджуватися на менше. Ми не можемо сидіти склавши руки, і не спробувати повернути Харкову свято великого футболу.

Ми запрошуємо кожного бути корисним і причетним до будівництва і становленню в новітній історії нашого спільного клубу. Приходьте на стадіон, підтримуйте команду на виїзних матчах, допомагайте в міру своїх можливостей.

Тільки спільно ми повернемо футбольну гордість і славу нашого міста. Звісно, на перших порах це не буде футбол рівня грандів, але треба починати з малого, і тільки наша відданість і спільна праця дадуть результат через кілька років.

Ми будемо працювати в форматі максимальної відкритості і доступності кожному бажаючому, тому що тільки так ми зможемо побудувати справді народну команду", – йдеться у зверненні керівництва "Металіста 1925" у фейсбуці.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Горяїнов і ще декілька відомих гравців заявлені за "Металіст 1925"