УКР РУС

Металіст 1925 на один рік заборонив вхід на стадіон двом вболівальникам за використання піротехніки

2 серпня 2017 Читать на русском

Металіст 1925 радикальним чином бореться з порушниками порядку на своєму стадіоні.

Під час матчу 2 туру УПЛ Шахтар – Динамо двоє фанатів Металіста 1925 Денис Турчін та Руслан Хріпун вчинили адміністративне правопорушення.

Вболівальники порушили ст. 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів", повідомляє офіційний сайт Металіста 1925.

27 липня Комінтернівський районний суд. м. Харкова визнав вказаних осіб винними. Вже на наступний день Комунальне підприємство Харківської облради ОСК "Металіст" і ТОВ "Футбольний клуб Металіст 1925 Харків" видало наказ, підписаний генеральними директорами цих організацій, про недопуск Турчіна та Хріпуна на один рік на стадіон "Металіст", а також на матчі Металіста 1925, в разі їх проведення на інших стадіонах.

Окрім того, ФК Металіст 1925 і КП ОСК "Металіст" звертаються до Федерації Футболу України з проханням не допускати вказаних осіб на всі стадіони, де проходять змагання під егідою ФФУ.

Нагадаємо, фанати Металіста 1925 зірвали фінал чемпіонату України серед аматорів, влаштувавши масову бійку на трибунах. Після цього вони записали відеозвернення у якому просять вибачення у команди Агробізнес та їхніх вболівальників.