УКР РУС

Металіст 1925 через суд може примусити колишнього керманича клубу Олександра Призетка спростувати інформацію щодо визначення складу на матчі

24 грудня 2017 Читать на русском

Харківський клуб готовий піти на радикальні кроки, щоб Олександр Призетко відмовився від своїх слів.

На засіданні засновників ТОВ Футбольний Клуб Металіст 1925 Харків в прес-центрі ОСК Металіст, яке відбулось у суботу, 23 грудня, обговорювалися внутрішні питання команди, її перспективи на майбутнє, в тому числі виступи у Першій лізі, а також зачепили питання стосовно колишнього головного тренера "жовто-синіх" Олександра Призетка.

Раніше в двох інтерв'ю, в тому числі програмі Профутбол на 2+2, екс-керманич харків'ян заявив, що керівництво вказувало йому, яких гравців ставити до стартового складу. Тепер клуб хоче шляхом суду змусити фахівця спростувати свої слова.

Призетко: У Металісті 1925 мені говорили, кого ставити у склад, а кого посадити

"ТОВ Футбольний клуб Металіст 1925 Харків уважно вивчило всі доводи, міркування та оцінки, висловлені Призетком О.С. і, до свого жалю, змушений констатувати, що пан Призетко О.С. поширив відомості, що не відповідають дійсності, не тільки ввів в оману футбольну громадськість, а й зумисне зазіхнув на ділову репутацію клубу в цілому, з метою її зганьбити".

"При цьому він зловжив свободою слова і довірою співгромадян, штучно трактуючи внутрішньоклубні взаємини винятково в стилі, який очорнює клуб, і навмисне замовчуючи факти, події і обставини, що характеризують його, як людину, яка поширила відомості, що не відповідають дійсності. І все це з метою маніпулювання свідомістю читачів вищезазначених інтерв'ю".

Металіст має борги щонайменше на 883 млн грн, борги з зарплати – мінімум на 846 млн грн

"ТОВ Футбольний клуб Металіст 1925 Харків не збирається вести дискусію з Призетком О.С., оскільки вважає, що плани і завдання клубу важливіші, ніж відповіді на поширені вигадки. Разом з тим, клуб не відмовляється від свого права вимагати в суді спростування у встановленому законом порядку", – написано на офіційному сайті клубу.