УКР РУС

Мессі вступив у конфронтацію з керівництвом Барселони через Неймара – що сталося?

13 березня 2018 Читать на русском

Лідер Барселони Ліонель Мессі та президент каталонського клубу Жозеп Бартомеу розійшлися в поглядах щодо можливого повернення Неймара.

Позиція Мессі та Ко

Мессі досі підтримує з Неймаром теплі стосунки попри рішення бразильця перебратися в Парі Сен-Жермен через бажання вийти з тіні аргентинського генія та мати більше шансів поборотися за "Золотий м'яч". Лео є одним з тих гравців Барселони, які позитивно сприйняли новину про намір Нея повернутися в каталонський клуб, інформує Cope.

Неймар хоче вирішити питання з трансфером до ЧС-2018, Nike планує перехід бразильця в Реал

5-разовий володар "Золотого м'яча", який неодноразово приймав Неймара у себе вдома вже після трансферу в ПСЖ, вважає, що завдяки бразильцеві та відродженому тріденте Барселона поверне свою атакувальну міць і знову демонструватиме типову для себе в останні роки яскраву гру.

Такої ж позиції, як і Мессі, притримуються ще декілька авторитетних гравців Барселони: Піке, Ракітіч, Суарес та Коутінью. Після того, як видання Mundo Deportivo опублікувало інформацію, що Неймар запропонував свої послуги Барсі, вони ледь не в один голос заявили, що відчинили б йому двері без жодних вагань. Однак далеко не усі в Барселоні, а, зокрема, керівництво каталонського клубу, так райдужно сприймають повернення Неймара.

Позиція Бартомеу

Президент Барси Жозеп Бартомеу, за інформацією Cope, дуже роздратований заявами своїх гравців, які чекають Неймара з відкритими обіймами. Головний бос каталонського гранда вважає, що бразилець обманув клуб, коли перебрався в ПСЖ. Керівники Барселони сприймають Неймара за зрадника, і це підтверджують слова віце-президента Местре, який нещодавно заявив: "він грався з нами у "котики та мишки".

Крім цього, Бартомеу та його прибічники з правлячої хунти вважають, що повернення Неймара є неприпустимим ще й через судову тяганину. Нагадаємо, що бразилець досі вимагає в каталонців 26 млн євро, як бонус за підписання контракту у 2016 році. "Блаугранас", не довго думаючи, відповіли йому зустрічним позовом на 75 млн євро через різноманітні збитки після розірвання угоди. Словом, усе за канонами скандального розлучення.

Чиє слово матиме більшу вагу – Мессі чи Бартомеу? А, можливо, бажання Реала хоч зараз підписати Неймара об'єднає каталонський клуб? Наразі відомо лише одне – бразилець має усі шанси стати головною новиною літа після чемпіонату світу.