УКР РУС

Мессі виграв суд у компанії Massi

27 квітня 2018 Читать на русском

Європейський суд загальної юрисдикції дозволив Ліонелю Мессі зареєструвати в Євросоюзі товарний знак Messi. Іспанська компанія Massi заявляла, що такий бренд буде занадто співзвучний з її назвою та намагалася завадити реєстрації компанії аргентинця через суд.

Форвард Барселони Ліонель Мессі виграв суд у компанії Massi. Відповідне рішення опублікував Європейський суд загальної юрисдикції.

Іспанська компанія Massi спеціалізується на виробництві костюмів для велосипедистів. У 2011 році ця компанія не дала Ліонелю Мессі зареєструвати товарний знак Messi в Євросоюзі, звернувшись до суду. Керівник Massi Мансферер Кома заявив, що бренд аргентинського футболіста можна буде переплутати з їхнім брендом через співзвучність.

Втім, Європейський суд загальної юрисдикції переконаний, що термін "Мессі" у більшості випадків асоціюється саме з футболістом, а не з компанією Massi. Крім того, бренди відрізняються концептуально, тому суд не бачить підстав заборонити форварду Барселони зареєструвати свій бренд.

Зазначимо, що Ліонель Мессі має намір продавати під своїм брендом спортивну екіпіровку.

Роналду звинуватив суд, який не дав йому доступу до документації Мессі – в чому річ