УКР РУС

Мессі розізлився. "Барселона" - "Атлетік" - 2:1. ВІДЕО

20 квітня 2014 Читать на русском

"Гордість Каталонії" здобуває важку вольову перемогу і перериває серію поразок.

 
 
 

"Барселона" - "Атлетік" - 2:1 (0:0)

Голи: Педро, 72, Мессі, 74 - Адуріс, 50

Поразки ці були тим болючіші, що відібрали можливість здобути два титули. З ЛЧ команду Мартіно вибив "Атлетіко", а у фіналі Кубка Іспанії тріумфувала інша мадридська команда. Ще одна невдача ставила хрест на перспективах нав'язати боротьбу за чемпіонство все тим же "матрацникам" і "королям".

Безліч невикористаних моментів, а у відповідь залітає гол у твої ворота. Це Адуріс забив 5-ий голів останніх 3-х турах. Міг найкращий снайпер "Атлетіка" забивати гол року, але ефектний удар ножицями припав на хрестовину.

Після пропущеного м'яча гравці "Барси" на декілька митей понурили голови, а окремі фани навіть повитягували білі хустинки на знак незгоди з керівництвом клубу. А потім взялись за улюблену справу і досягнули поставленої мети - "Атлетік" був битий на "Камп Ноу" в 11-му поспіль матчі. Алвес здійнив розкішний індивідуальний прохід, Санчес продовжив, Педро залишалось лише ногу підставити. Мессі за 2 хвилини перетворив нічию на тріумф. Ударив Лео на силу і у воротарський кут - швидкість пострілу застала зненацька Іраїсоса.

Відставання каталонського клубу від "Атлетіко" збережено - 4 бали. Баски зменшили перевагу над "Севільєю" до 3-х очок.