УКР РУС

Мессі роздумує над переходом у Манчестер Сіті влітку 2018 року, – The Sun

13 жовтня 2017 Читать на русском

Лідер Барселони Ліонель Мессі не надто задоволений положенням команди.

Мессі почав задумуватися над зміною команди після того, як клуб очолив Ернесто Вальверде, а Неймар перейшов у ПСЖ. Ситуація з незалежністю Каталонії лише підштовхує Мессі до зміни клубу, тому аргентинець роздумує над "новим стартом" у Манчестер Сіті, повідомляє The Sun.

За інформацією джерела, керівники "містян" вже кілька разів контактували з представниками Мессі, а сам аргентинець сказав своїм друзям, що не впевнений у довгостроковому майбутньому з Барселоною.

Агуеро оцінив можливість переходу Мессі в Манчестер Сіті

Манчестер Сіті готовий заплатити Мессі бонус у 40 млн фунтів лише за підписання контракту, а також пропонує зарплатню 500 тисяч фунтів на тиждень. Нинішній контракт Мессі з Барселоною розрахований до літа 2018 року, тому вже взимку Ліонель може укласти попередню угоду з Ман Сіті та переїхати в Англію у липні.

Барселона готова продати права на назву свого стадіону, щоб утримувати новий контракт Мессі, – Daily Mail

Нагадаємо, що 30-річний аргентинець досі публічно не поставив підпис під новим контрактом з "блаугранас", хоча президент каталонського гранда Жозеп Бартомеу нещодавно заявив іспанським ЗМІ, що Мессі вже виступає за оновленою угодою. Раніше повідомлялося, що Манчестер Сіті повністю готовий до трансферу Мессі та лише чекає на рішення гравця.