УКР РУС

Мессі робить хет-трик і перевершує Сарру. "Барселона" - "Севілья" - 5:1. ВІДЕО

22 листопада 2014 Читать на русском

Завдяки хет-трику Ліонель Мессі став абсолютним рекордсменом іспанського футболу, забивши 253 голи.

"Барселона" - "Севілья" - 5:1 (1:0)

Гол: Мессі, 21,72,78, Альба, 47 (автогол), Неймар, 49, Ракітіч, 65

Господарі з перших хвилин почали демонструвати свій настрій на перемогу. "Блаугранас" створювали небезпеку на підступах до воріт гостей, проте захисту вдавалося ліквідовувати атакувальні дії. Втілив очевидну перевагу у гол Ліонель Мессі зі штрафного. Класний постріл через стінку дозволив аргентинцю наздогнати найкращого бомбардира в історії іспанської першості Тельмо Сарру (251 гол).
Після гола господарі могли збільшити перевагу, особливо на останній хвилині першого тайму. Альба не зумів пробити кіпера з близької відстані, а Суарес не віддав гольовий пас на Мессі. Міг ще й Неймар відзначитись.

Другий тайм розпочався з автогола Жорді Альби, який зрізав м'яч у ворота Клаудіо Браво з двох метрів. Проте перевагу першого тайму миттєво відновив Неймар, який головою замкнув навіс капітана Хаві.

На 65-ій хвилині Луїс Суарес справа зробив витончений пас на Івана Ракітіча, який головою увігнав м'яч у ворота своєї колишньої команди. Через декілька хвилин Суарес знову віддав прекрасний пас, який вивів Жорді Альбу віч-на-віч з воротарем, проте каталонець пробив дуже невдало.

На 72-ій хвилині Мессі судилось стати найкращим бомбардиром в історії іспанського футболу. Двісті п'ятдесят другий гол Мессі забив у падінні, замкнувши простріл Неймара. Через шість хвилин прекрасну комбінацію розпочав Мессі, а потім і сам завершив через пас від Неймара голом - хет-трик. До кінця матчу "Барса" могла ще відзначитись. Зокрема два удари Мессі надійно взяв в руки кіпер гостей Бето.