УКР РУС

Мессі приносить чемпіонство! "Атлетіко" - "Барселона" - 0:1

17 травня 2015 Читать на русском

"Барселона", мінімально перегравши у Мадриді "Атлетіко", здобула 23-й титул чемпіона Іспанії.

Перший небезпечний момент у матчі створили "матрацники", коли Хіменес після розіграшу кутового головою пробивав під поперечку, а Браво у неймовірному сейві врятував свою команду. Після цього каталонці перехопили ініціативу, постійно загрожуючи воротам Облака. Спочатку Мессі з лінії карного майданчика пробив у руки словенському кіперу, а згодом вже арбітр не призначив очевидний пенальті за гру рукою Хуанфрана після удару все того ж таки Мессі головою. Лео міг відзначатися і прямим пострілом зі штрафного, однак влучив у поперечку.

Після перерви "блаугранас" продовжували домінувати і заслуженого домоглися свого. Героєм Каталонії став Мессі, який, обігравшись з Педро, метрів з 12-ти пробив точно у кут воріт Облака. Після цього рахунок ще міг подвоїти Неймар, однак дивовижним чином не влучив у рамку після передачі Лео.

У підсумку "Барселона" здобуває чергові три очки і за тур до завершення першості стає недосяжною для "Реала". "Атлетіко" ж офіційно попрощався з чемпіонським титулом, який за іронією долі минулого року завоював на "Камп Ноу".

"Атлетіко" - "Барселона" - 0:1

Гол: Мессі, 65