УКР РУС

Мессі перетнув позначку у 400 голів, Неймар оформив хет-трик. "Барселона" - "Гранада" - 6:0

27 вересня 2014 Читать на русском

Каталонський гранд після невиразної гри проти "Малаги" каменя на камені не залишив від "Гранади", повернувши собі першу сходинку у турнірній таблиці.

Вже на 7-й хвилині Ель-Арабі ледь не шокував "Камп Ноу", з декількох метрів влучивши у поперечку після провалу оборони "Барси". Каталонці миттєво відповіли диво-промахом Муніра, який з метра не зумів замкнути прострільну передачу від Матьє. Після цього "блаугранас" взяли гру під свій контроль, створивши декілька класних нагод для взяття воріт. Однак, забила "Барси" після помилки захисників андалузького клубу, які подарували м'яч Неймару, а той за допомогою рикошету переграв Роберто. А перед свистком на перерву підопічні Енріке провели ще два м'ячі. Спочатку Ракітіч головою замкнув навісну передачу від Мессі, а згодом Неймар опинився першим на відскоку та послав шкіряного у дев'ятку воріт.

На 56-й хвилині Хаві класно виконав штраний удар, однак влучив у стійку. Згодом, з інтервалом у чотири хвилини відзначився Мессі, а Неймар оформив хет-трик. Лео забив ударом головою після шикарної триходівки за участю Хаві та Алвеса, а бразилець ближнім ударом реалізував другий асист у матчі все того ж Мессі. Ну а вже на 82-й хвилині Мессі, як і Неймар в першому таймі, обікрав захисника та чітко переграв Роберто у ближньому бою.

Додамо, що у цьому матчі Мессі забив свій 400-й та 401-й голи у кар'єрі, і це всього лише у 27 років.

Склади команд:

"Барселона": Браво, Алвес, Маскерано, Матьє, Адріано, Ракітіч, Бускетс, Хаві, Неймар, Мессі, Мунір

"Гранада": Роберто, Ньйом, Бабін, Мурілло, Фульк'є, Ріко, Ітурра, Маркес, Юсте, Суксес, Ель- Арабі

 

"Барселона" - "Гранада" - 6:0

Голи: Неймар, 29, 45, 66, Ракітіч, 43, Мессі, 62, 82