УКР РУС

Мессі офіційно покине ПСЖ – Гальтьє підтвердив

1 червня 2023 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Крістоф Гальтьє поставив крапку у чутках щодо майбутнього Ліонеля Мессі у Парижі. Аргентинець піде по завершенні сезону.

"Мені випала честь працювати з найкращим гравцем в історії футболу. Матч проти Клермона буде останнім для Лео Мессі на Парк де Пренс. Сподіваюся, що його зустрінуть найкращим чином.

Мессі та Бензема переїдуть до екзотичного чемпіонату – в Саудівській Аравії зробили гучну заяву

Цього року він був важливим елементом, завжди в обоймі. Зауваження чи критика – я не вважаю їх абсолютно виправданими. Коли у вас є сезон із чемпіонатом світу посередині, ви все одно отримуєте статистику у 21 гол і 20 результативних передач. Він завжди робив все для команди. Для мене було великою честю бути поряд з Лео протягом усього сезону", – цитує наставника парижан RMC.

Мессі приєднався до ПСЖ у 2021 році. Загалом Лео провів 74 матчі у всіх турнірах, відзначився 32 голами та 35 результативними передачами. Парижани з аргентинцем двічі поспіль стали чемпіонами Франції та вилітали з Ліги чемпіонів на стадії 1/8 фіналу – від Реала торік та Баварії цьогоріч.

Нагадаємо, що аргентинську зірку пов'язують з переїздом до Саудівської Аравії. Окрім цього, на володаря 7 "Золотих м'ячів" претендує Барселона, але спершу вона повинна отримати схвалення від Ла Ліги через фінансові нюанси.

"Постать Гвардіоли тисне на мене": Мессі, важке прощання з ветеранами, найгірший момент у Барселоні – Хаві розкрив усе