УКР РУС

Мессі обходить Роналду. "Малага" - "Барселона" - 1:4. ВІДЕО

22 січня 2012 Читать на русском

"Барселона" лише спочатку зіткнулася з труднощами з боку "Малаги", проте відбивши стартовий штурм, зусиллями кращого гравця планети завдала першого і, як виявилось, смертельного удару.

"Малага" атакувала-атакувала, мала шанси відкрити рахунок, але все це до болю нагадувало матч з "Реалом" тут же, на "Ла Росаледа", в рамках Кубка Іспанії. Забракло класу команді Пеллегріні, аби реалізувати своє, натомість пропустили гол нізвідки, адже до того "Барса" не дуже й атакувала ворота Кавальєро.

У перші 30 хвилин Вальдес тільки й встигав, що героїчно обороняти свою рамку. Але ж він вийшов того вечора недаремно з капітанською пов'язкою, ой недаремно! Все потягнув Віктор у кращих світових традиціях воротарського мистецтва. Він і в другій половині чимало разів рятував. Та й малажці встигали мазати з вбивчих позицій.

Після пропущеного "Малага" ще якось дограла перший тайм, а в другому остаточно розвалилась в обороні. Лео Мессі зробив хет-трик, таким чином він на один гол обійшов Кріштіану Роналду в списку бомбардирів - відтепер Пічічі рівняються на показник 22.

"Малага" - "Барселона" - 1:4 (0:1)

Голи: Рондон, 85 - Мессі, 33, 50, 82, Санчіс, 48

"Райо Вальєкано" - "Мальорка" - 0:1 (0:0)

Гол: Раміс, 57