УКР РУС

Мессі не забиває пенальті, але каталонці беруть Суперкубок. "Барселона" - "Атлетіко" - 0:0. ВІДЕО

29 серпня 2013 Читать на русском

Каталонська Барселона" за 180 хвилин двоматчевої дуелі так і не змогла перемогти "Атлетіко", проте завдяки голу на виїзді стала володарем Суперкубка Іспанії.

Тиждень тому в Мадриді команди розійшлись миром 1:1, тим самим перенісши інтригу в Барселону.

З початком матчу команди не надто форсували події. "Барсу", звісно, для загального успіху результат 0:0 влаштовував, але не влаштовував трибуни "Камп Ноу", які вимагали від Мессі та Неймара видовища, які нарешті вийшли одночасно в основі. Загалом аргентинець та бразилець не вразили, а володар 4-х Золотих м'ячів наприкінці матчу навіть не реалізував пенальті, пробивши в перекладину.

Натомість мадридський "Атлетіко" виглядав доволі симпатично і частенько розхитував оборону і розігрував атаки як по нотах. Проте не вистачало точного завершального удару. Попри бліду гру в атаці каталонці й не пропустили, що дозволило їм стати володарями Суперкубка завдяки голу в Мадриді.

"Барселона" - "Атлетіко" - 0:0

"Барселона": Вальдес, Алвеш, Піке, Маскерано, Альба, Хаві, Бускетс, Фабрегас (Іньєста, 73), Санчес (Педро, 65), Мессі, Неймар

"Атлетіко": Куртуа, Хуанфран, Міранда, Годін, Філіпе Луїс, Коке (Баптістао, 89), Суарес, Габі, Туран (Адріан, 72), Коста, Вілья (К. Родрігес, 84)

Вилучення: Феліпе, 81

На 88-ій хвилині Мессі не реалізував пенальті