УКР РУС

Мессі на заміні - Аргентина втретє поспіль не виграє

12 червня 2013 Читать на русском

Фаворити пригальмували. Після трьох поспіль тріумфів у відбірному турнірі на чемпіонат світу-2014 збірна Аргентини не може перемогти уже в третьому поєдинку.

Хоча виїзна зустріч із Еквадором і розпочалася для "альбіселесте" дуже непогано. Уже на 3-ій хвилині голкіпер господарів збив у власному карному майданчику Родріго Паласіо. Реалізував покарання Серхіо Агуеро.

Відігралися еквадорці, утім, ще до середини першого тайму. Оборонці гостей не встежили за Сегундо Кастільйо, і той не пробачив суперникам такої вальяжності. Мессі вийшов на заміну за 30 хвилин до кінця матчу, але його поява сподіваного ефекту не мала.

Усе, чим вдалося запам’ятатися аргентинцям до завершення матчу, це червона картка Хав"єра Маскерано, який накинувся на представника еквадорської делегації на матчі.

Не найкращим чином складається поки відбір для уругвайців. Дещо покращили власні шанси на пряму путівку Кавані та компанія у матчі проти Венесуели. Власне, саме форвард поки ще "Наполі" став головним героєм поєдинку, забивши єдиний у грі гол.

Тож Аргентина на чолі відбірної групи, однак за втраченими очками "альбіселесте" уже наздогнали колумбійці. Місця в заповітній четвірці втримують поки також Еквадор та Чилі, Уругвай - п"ятий.