УКР РУС

Мессі на межі антирекорду, Лукас в гостях у Коноплянки. Анонс 33 туру Прімери

15 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" анонсує матчі 33 туру Прімери у розрізі фактів та цифр.

15 квітня, п'ятниця, 21:30

"Леванте" - "Еспаньйол"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

"Жабенята", які посідають останню сходинку в турнірній таблиці, мають чудову нагоду здобути такі життєво необхідні три очки. Справа в тому, що останні 10 візитів каталонців на "Сьюдад де Валенсія" лише раз завершились для них перемогою (6 поразок та 1 нічия).

16 квітня, субота, 17:00

"Хетафе" - "Реал"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

Підопічні Зінедіна Зідана, які видали серію із 6-и перемог поспіль та повернулися у боротьбу за титул, зіграють проти одного з найбільш зручних для себе суперників. Два останні матчі між цими командами на "Колісеум Альфонсо Перес" завершились розгромними перемогами "вершкових" з рахунком 3:0.

16 квітня, субота, 19:15

"Лас-Пальмас" - "Спортінг"

Острів'яни мають нагоду здобути свою 4-у перемогу поспіль та повторити за цим показником власний рекорд з сезону-1955/56. Хіхонцям відступати нікуди, адже вони досі перебувають у зоні вильоту (18 місце).

16 квітня, субота, 21:30

"Ейбар" - "Реал Сосьєдад"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

Баски спробують перервати свою найгіршу серію у нинішньому сезоні - 8 матчів без звитяг. У той же час, сан-себастьянці, натхненні перемогою над "Барселоною", спробують оформити 3-ю вікторію поспіль.

16 квітня, субота, 23:05

"Сельта" - "Бетіс"

Галісійці сподіваються здобути четверту перемогу в 5-и останніх матчах та закріпитися на доволі високому для себе 5-у місці. Тріумф "огірків" може дозволити їм піднятися з 14-ї позиції одразу на 10-у сходинку.

17 квітня, неділя, 13:00

"Малага" - "Атлетік"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

"Анчоуси" можуть забити свій 700-й гол у Прімері. Наразі андалусійці, які перебувають на 8 місці, мають на своєму рахунку 698 влучних пострілів. Більбао ж зализуватиме рани після вильоту з Ліги Європи.

17 квітня, неділя, 17:00

"Севілья" - "Депортіво"

"Рохібланкос" залишаються єдиною командою Прімери, яка не розписувала нічиїх на домашній арені. Після 3-х поразок поспіль підопічним Емері будь-що необхідно перемагати, адже вони опустились на 7-е місце, дозволивши себе випередити "Атлетіку" та "Сельті". Відзначимо, що на "Рамонс Санчес Пісхуан" зійдуться колишні представники УПЛ - Євген Коноплянка та Лукас Перес.

17 квітня, неділя, 19:15

"Атлетіко" - "Гранада"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

Андалусійці здобули лише одну перемогу на "Вісенте Кальдерон" за 21 матч. Крім цього, "рохібланкос" свій останній гол у лігві "матрацників" провели у далекому сезоні-1975/76. Якщо "Атлетіко" засмутить "Гранаду" і цього разу, то нанесе серйозний психологічний удар "Барселоні", зрівнявшись на декілька годин очками з каталонцями.

17 квітня, неділя, 19:15

"Райо-Вальєкано" - "Вільяреал"

"Жовта субмарина", яка впевнено посідає 4-у сходинку, зіткнеться із суддівським прокляття. Валенсійці не здобули жодної гостьової перемоги при Іглесіасі Вільянуеві ( 3 поразки та 1 нічия).

17 квітня, неділя, 21:30

"Барселона" - "Валенсія"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

Підопічні Луїса Енріке можуть повторити свою сумну серію з сезону-2008/09, коли "блаугранас" 4 матчі попсіль не перемагали у Прімері. А от Мессі ризикує повторити власне антидосягнення з сезону-2013/14. Тоді Лео не відзначався у 4-х поспіль іграх іспанської першості.