УКР РУС

Мессі, Іньєста, Піке та Суарес відмовились від поїздки на гала-церемонію ФІФА

9 січня 2017 Читать на русском

"Барселоні" зараз не до святкувань. Зірки каталонського гранда проігнорують церемонію ФІФА, присвячену врученню нагороди найкращому гравцеві у 2016 році.

Як повідомляє Marca, Мессі, Іньєста, Суарес та Піке вирішили не їхати у Цюрих сьогодні зранку на тренуванні. Після нічиєї з "Вільяреалом" зірки "Барселони" вважають, що команді краще зосередитися на роботі та вирішенні власних проблем.

Тим часом, офіційний сайт "Барселони" інформує, що гравці проігнорують урочистості ФІФА через підготовку до повторного матчу 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти "Атлетіка". У першій грі каталонці зазнали поразки, тож на "Камп Ноу" змушені лише перемагати, щоб пробитися у наступний раунд.

Відзначимо, що президент "Барселони" Жозеп Бартомеу відвідає церемонію ФІФА разом з спортивним директором клубу Робертом Фернандесом, а також ще двома керівниками – Робертом Солером та Раулем Санлехі.

Роналду показав, як готується до вильоту на церемонію "Гравець року ФІФА"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу