УКР РУС

Мессі готовий приєднатися до бойкоту Копа Амеріка – капітани збірних обговорюють план

5 червня 2021 Читать на русском

Організатори Копа Амеріка ризикують зіткнутися з масовим спротивом команд.

Низка збірних готові приєднатися до бразильців, які не хочуть виступати на домашньому турнірі і "допомагати" розповсюдженню коронавірусу, інформує Mundo Deportivo.

Неймар приніс Бразилії перемогу над Еквадором – "селесао" продовжили ідеальний відбір на ЧС та відірвались від Аргентини

Очолити бунт може Ліонель Мессі. Капітан збірної Аргентини поки публічно не підтримував ідею скасування турніру, однак регулярно спілкується з лідерами інших команд (Відаль, Суарес, Неймар). Якщо Лео та інші зірки поставлять жорсткий ультиматум, то бразильській владі буде значно важче реалізувати небезпечну ідею.

Додамо, що цьогорічна Копа Амеріка повинна розпочатися 14 червня. Попередньо господарями турніру були Колумбія та Аргентина, проте їх позбавили цього права через складну ситуацію з коронавірусом. Змагання перенесли в Бразилію, яка також не може похизуватися низькими показниками захворюваності.

Динаміт, який не здетонував на Камп Ноу – провал вибухового піонера не зачинив двері Барселони для суперзірки-спадкоємця