УКР РУС

Мессі добиває. "Байєр" - "Барселона" - 1:3. ФОТО. ВІДЕО

15 лютого 2012 Читать на русском

Дива не сталося. Схоже, "Байєру" залишилося зіграти лише один матч у цьогорічній Лізі Чемпіонів. Ще б пак — фармацевтам потрібно забивати на "Камп Ноу" щонайменше тричі.

Хоча спочатку гри здавалося, що не так просто буде “Барсі” у Леверкузені. Робін Дут виставив настільки захисні редути, що здавалося, пройти їх неможливо.

Власне саме через це перший тайм матчу “не дивився”. Гості контролювали м'яча то у центрі поля то перед карним “Байєра” і ніяк не могли переадресувати його на нападників, які були надійно прикриті. Особливо запам'яталося протистояння Мессі — Швааб. Останній двічі дуже вдало випереджав найкращого футболіста світу.

Дала збій оборона господарів у першому таймі лише одного разу — на 41-й хвилині Мессі, помітивши що Алексіс Санчес відкритий, віддав на останнього передачу, яку чилієць без проблем зробив гольовою.

Значно веселішою стала гра у другому таймі. Господарям було нічого втрачати, то ж все частіше вони йшли у напад. І на 52-й хвилині Міхал Кадлец таки скористався нерозторопністю каталонських захисників та зрівняв рахунок.

Нічия зберігалася рівно три хвилини — Алексіс Санчес оформив дубль.

Аби врятувати хоча б нічию, на поле вийшов Штефан Кіслінг. Свіжий нападник і справді створив декілька небезпечних моментів, проте у цьому матчі господарям більше забити не судилося. Натомість добив “Байєр” Лео Мессі, якому, після пасу Дані Алвеша, не залишалося нічого, як переправити круглого у пусті ворота.

1:3 — матч-відповідь на “Камп Ноу” стає простою формальністю.

Детальніше ж розповість наша онлайн-трансляція першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів “Байєр” - “Барселона”.

“Байєр” - “Барселона”- 1:3 (0:1)

Гол: Кадлєц, 52 - Алексіс Санчес, 41, 55, Мессі, 89

попередження: Швааб, 7, Чорлука, 54, Кастро, 81 -Тіагу Алькантара, 87

“Байєр”: Лено, Швааб, Райнхарц, Фрідріх, Чорлука (Да Коста, 90), Кадлєц, Кастро, Рольфес (к) (Кіслінг, 77), Бендер, Ренато Августо, Шюрле (Белларабі, 90)

запасні: Єлдел, Очіпка, Да Кошта, Топрак, Ортега, Белларабі, Кіслінг

“Барселона”: Вальдес, Дані Алвеш, Пуйоль (к), Абідаль, Фабрегас, Іньєста (Алькантара, 61), Маскерано, Бускетс, Адріано (Педро, 69), Алексіс Санчес (Куенка, 85), Мессі

запасні: Пінто, Алькантара, Педро, Куенка, Жонатан, Роберто, Барта