УКР РУС

Мессі – не Роналду: аргентинець прибуде на нагородження гравця року ФІФА, хоча не потрапив у трійку претендентів

21 вересня 2018 Читать на русском

Аргентинський форвард Ліонель Мессі прибуде на церемонію нагородження найкращого гравця року за версією ФІФА. Раніше Кріштіану Роналду проігнорував церемонію нагородження гравця сезону Ліги чемпіонів – нагороду отримав хорват Лука Модріч.

Нападник Барселони і збірної Аргентини Ліонель Мессі відвідає церемонію нагородження найкращого гравця року за версією ФІФА, повідомляє портал Daily Mail.

Мессі став найкращим гравцем 1-го туру Ліги чемпіонів

31-річний капітан "блаугранас" буде присутній на урочистому заході незважаючи на те, що не потрапив у фінальну трійку претендентів. Його випередили півзахисник Реала і збірної Хорватії Лука Модріч, нападник Ювентуса Кріштіану Роналду та вінгер Ліверпуля Мохамед Салах.

Мессі не потрапив до трійки найкращих гравців року вперше з 2006 року. Він ще претендує на місце у символічній збірній року, а його забитий м'яч в ворота збірної Нігерії на ЧС-2018 номінований на нагороду за найкращий гол.

Гравець року буде названий у Лондоні 24 вересня на церемонії вручення нагород ФІФА-2018.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду не прилетів у Монако на церемонію нагородження найкращого гравця сезону УЄФА, навіть нікого не попередивши.

"Це ганьба та абсурд": чому Роналду кинув УЄФА, програвши Модрічу