УКР РУС

"Мерзенна шістка": гравці "Ман Сіті", які ризикують не зіграти проти "Динамо"

7 лютого 2016 Читать на русском

Епідемія травм у "Ман Сіті", немов швидкі кулі із останнього шедевру Тарантіно, виводить з ладу одного гравця англійського клубу за іншим. Відтак, "Футбол 24" пригадує усі втрати "містян" напередодні зустрічі з "Динамо" в Лізі чемпіонів.

 

Самір Насрі

Французький хавбек "Ман Сіті" Самір Насрі за будь-яких розкладів не стане загрозою для "Динамо". Навіть якщо б Насрі якимось дивом встиг відновитися від травми, яка не дозволяє йому виходити на поле із жовтня, та бути готовим до протистоянь з київським клубом, нинішній розіграш Ліги чемпіонів для нього вже завершений. Справа в тому, що Мануель Пеллегріні не включив француза у заявку на плей-офф турніру. Місце Насрі у списку з 23-х гравців вже зайняв нігерійський форвард Калечі Іхеаначо.

 

Венсан Компані

Капітан та лідер захисту "Ман Сіті" Венсан Компані не міг вибратися із клубного лазарету декілька місяців. Бельгійця тривалий час турбувала хронічна травма литкового м'яза. Ще в січні Мануель Пеллегріні заявляв, що Венсан ризикує вже не зіграти в нинішньому сезоні, однак декілька днів тому Компані доволі несподівано повернувся до тренувань. Втім, наразі невідомо, чи встигне бельгієць набрати оптимальні кондиції до матчу проти київського "Динамо", який відбудеться 24 лютого. 

 

Кевін де Брюйне

Ще один бельгієць та один з лідерів "Ман Сіті" Кевін де Брюйне до Києва точно не прилетить. Один з найдорожчих та найперспективніших гравців світу в кінці січня зазнав серйозної травми щиколотки та підколінних зв'язок, яка вивела його з ладу щонайменше на 10 тижнів. Відтак, де Брюйне не допоможе манчестерському клубу в обох матчах 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

 

Ельякім Мангаля

Перед матчем проти "Лестера" в рамках 25 туру АПЛ Мануель Пеллегріні повідомив, що французький оборонець Ельякім Мангаля зазнав травми на тренуванні і опиниться поза грою на декілька тижнів. Поки що не зовсім зрозуміло, про який характер пошкодження йде мова, однак принаймні першу зустріч проти "Динамо" у Києві Мангаля повинен пропустити.

 

Хесус Навас

Навас зазнав пошкодження у матчі 24 туру АПЛ проти "Сандерленда". За попередніми прогнозами іспанський хавбек "Ман Сіті" проведе у лазареті від двох тижнів до місяця. Втім, якщо враховувати те, що Навасу ще знадобиться час, щоб набрати оптимальну форму, то навіть найкоротші терміни для відновлення найпевніше не дозволять йому вийти на поле НСК "Олімпійський"

 

Давід Сілва

Останньою жертвою епідемії травм у "Ман Сіті" став ще один іспанець Давід Сілва. Лідер півзахисту "містян" травмувався у матчі 25 туру АПЛ проти "Лестера". Одразу після провальної гри з "лисицями" Мануель Пеллегріні повідомив, що Сілва отримав рецидив старої травми та швидше за все не встигне відновитися до матчу проти "Тоттенхема", який відбудеться 14 лютого. Відтак, є шанс, що іспанський плеймейкер опиниться поза грою на довший термін і не стане загрозою для "Динамо" в Києві.

Володимир Лесько, Футбол 24