УКР РУС

Мертенс: Шахтар – найбільша загадка для Наполі

13 вересня 2017 Читать на русском

Лідер Наполі Дріс Мертенс поділився очікуваннями від виступів у груповому етапі Ліги чемпіонів, в якому Наполі вже сьогодні проведе перший поєдинок проти Шахтаря.

"Ми серйозно і з повагою ставимося до кожного опонента, тим більше що у Лізі чемпіонів слабких команд не буває. Немає сенсу дивитися, з якого кошика тобі дістався суперник, – першого чи четвертого.

Шахтар – Наполі. Анонс

Кожен з трьох наших суперників грає в зовсім інший футбол, тому потрібно буде серйозно і грунтовно готуватися до кожної зустрічі. А це якраз один з головних козирів нашого тренера. Так що тут ми будемо у всеозброєнні.

Шахтар – мабуть, найбільша загадка для Наполі. Хоча ми вже знайомі з українським футболом по матчах з Дніпром і Динамо, але Шахтар дуже відрізняється від інших українських колективів і грає в дещо іншому ключі. Побачите, кожен поєдинок в нашій групі буде захоплюючим, в кожному ви зможете насолодитися справжнім футболом.

Мертенс забив найбільше голів з усіх гравців Серії А у 2017 році

Ми завжди налаштовані на максимальний результат, так що і в цьому сезоні планку опускати не збираємося. Це в наших генах і в традиціях Наполі", цитує Мертенса Команда №1.

Гра Шахтар – Наполі відбудеться у середу, 13 вересня, о 21:45 у Харкові на стадіоні ОСК Металіст. "Футбол 24" проведе онлайн-трансляцію матчу. Зустріч розсудить Цвайєр. Мауріціо Саррі взяв до України 23 гравців.

Наполі "божевільного" Мауріціо Саррі: сильні та слабкі сторони суперника Шахтаря