УКР РУС

Мерсисайдське дербі і "пристрілка" до "Динамо". Анонс 8 туру АПЛ

3 жовтня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" - про домашні матчі "Ман Сіті" і "Челсі", червоно-синій Ліверпуль і ще шість цікавинок останнього вікенду перед "тижнем збірних".

3 жовтня, субота, 14:45

"Крістал Пелас" - "Вест Бромвіч"

На "Селхерст Парк" зустрінуться дві глиби тренерського цеху Прем'єр-ліги - Алан Пардью і Тоні Пюліс. Вони знають один одного дуже добре, а тому варто очікувати вельми тонких ігор розуму. Фаворити - господарі, однак насправді не все так очевидно.

Травмовані: Аппіа, Ворд - Фостер

Прогноз "Футбол 24": 2:1

3 жовтня, субота, 17:00

"Борнмут" - "Уотфорд"

Два новачки елітного дивізіону вже зуміли приємно здивувати. Поразки у сьомому турі дещо опустили "Борнмут" та "Уотфорд" з небес - зона вильоту не так вже й далеко. Щоб втримати рівновагу, дуже важливо перемогти саме сьогодні. "Вишням" це буде важче - у лазареті їх найкращий бомбардир Каллум Вілсон.

Травмовані: Елфік, Мінгс, Градель, Артер, Вілсон - Екстранд

Дискваліфікований: Бехрамі ("Уотфорд")

Прогноз "Футбол 24": 0:1

"Астон Вілла" - "Сток Сіті"

Сусіди по турнірній таблиці: "віллани" - 18-ті, "гончарі" - 17-ті. Перші в останніх шести матчах спромоглися набрати лише одне очко. Другі у попередньому турі відсвяткували прем'єрну перемогу в новому сезоні. Словом, це битва за "шість пунктів" між двома кризовими командами.

Травмовані: Шоукросс ("Сток")

Прогноз "Футбол 24": 1:1

"Ман Сіті" - "Ньюкасл"

Манкуніанці пережили кошмарну смугу із двома поразками у чемпіонаті, а також невдачею в ЛЧ проти "Юве". На тижні "Сіті" успішно погостював на полі "Борусії" М, а сьогодні має супершанс покращити турнірне становище трьома очками, здобутими проти "Ньюкасла". "Сороки" - аутсайдер, навіть попри те, що минулого тижня ледь не обіграли "Челсі".

Травмовані: Кліши, Делф, Боні, Мангаля, Іхеаначо - Сіссе, С. Тейлор, Рів'єр, Гуд

Прогноз "Футбол 24": 3:0

"Норвіч" - "Лестер"

"Норвіч" - у повному порядку. "Канарки" в останніх трьох турах набрали 5 очок, не програвши ані "Вест Хему", ані "Ліверпулю". А ось "Лестер" минулого тижня зазнав першої поразки в сезоні, розгромно "згорівши" вдома "Арсеналу". 

Травмовані: Хупер, Мулумбу - Джеймс, Дайєр

Прогноз "Футбол 24": 2:2

"Сандерленд" - "Вест Хем"

Безнадійно останні "коти" приймають божевільний "Вест Хем", який на виїзді не втратив ще жодного очка і пропустив лише один гол. Не потрібно писати, хто фаворит. Правда ж?

Травмовані: Метьюз, Кабул - Валенсія, ОБраєн, Сонг, Огбонна

Прогноз "Футбол 24": 1:2

3 жовтня, субота, 19:30

"Челсі" - "Саутгемптон"

Чорна смуга "аристократів" продовжується. Втративши очки у Ньюкаслі минулого тижня, "Челсі" невдало з'їздив у Порту на матч другого туру ЛЧ. Сьогодні Моурінью буде аж ніяк не легше, тому що "Саутгемптону" очки необхідні не менше, ніж його команді. "Святі" у 7 турі еталонно зіграли проти непростого "Суонсі" (перемога - 3:1) і готові брати на щит "пенсіонерів".

Травмовані: Куртуа - Форстер, Гардош

Дискваліфікований: Коста ("Челсі")

Прогноз "Футбол 24": 2:1

4 жовтня, неділя, 15:30

"Евертон" - "Ліверпуль"

Так буває вкрай нечасто, але завтра "іриски" вийдуть на поле проти запеклих суперників у ролі фаворита. Форма "Евертона" в останніх чотирьох турах помітно вражає: жодної поразки, 8 набраних очок. За аналогічний період "Ліверпуль" спромігся лише на 4 очки, при цьому зазнавши двох поразок. Безперечно, атака "червоних" отримала свій головний козир - одужав Даніель Старрідж. Однак за "Евертон" якраз роззабивалися Лукаку, Нейсміт, та ще й Аруна Коне може вистрелити в будь-який момент.

Травмовані: Хібберт, Пієнаар, Бейнс, Клеверлі - Фленаган, Хендерсон, Бентеке, Ловрен, Фірміно

Дискваліфікований: Міральяс ("Евертон")

Прогноз "Футбол 24": 2:1

4 жовтня, неділя, 18:00

"Суонсі" - "Тоттенхем"

Валлійці - у міні-кризі. Вже упродовж трьох турів "лебеді" втрачають висоту, а головний бомбардир команди Гоміс не забиває. Натомість "Тоттенхем" за цей час переміг тричі і стрімко злетів на шосте місце. Минулого тижня був битий сам "Ман Сіті", а на куражі команда Почеттіно здатна перемогти і "Суонсі".

Травмовані: Бенталеб, Дембеле, Мейсон, Прітчард, Сон (усі - "Тоттенхем")

Прогноз "Футбол 24": 1:2

Про матч "Арсенал" - МЮ розповімо окремим анонсом.

Олег Бабій, Футбол 24

Follow me on Twitter