УКР РУС

"Мене викликали поговорити з президентом у кабінеті один на один": Обі Мікел – про свою втечу з Туреччини

19 березня 2020 Читать на русском

Хавбек Джон Обі Мікел прокоментував розрив контракту з Трабзонспором, який не хотів відпускати гравця навіть в умовах загрози коронавірусу.

"Ця ситуація дуже розчарувала клуб. Мене викликали поговорити з президентом у кабінеті один на один. Він попросив мене прибрати пост в соцмережах про відмову виходити на поле, однак я сказав йому, що не збираюся цього робити. Це моя думка, ми живемо у вільному світі.

"Проводити матч Аталанта – Валенсія було божевіллям!": коли футбол повернеться в Європу – невтішний прогноз

УЄФА зробив паузу, то чому в Туреччині продовжують грати? Це абсолютно неправильно. Але у Трабзонспора була інша точку зору. Гадаю, їм байдуже. Я пояснив клубу, що мені потрібно побачитися з дітьми і бути з ними. Вони дзвонили мені щоранку, плакали по телефону, питали, чому вони не можуть бачитися з друзями, чому вони не можуть ні до кого підходити на вулиці.

Я сказав клубу, що готовий відмовитися від свого контракту, щоб бути зі своєю сім'єю, допомагати світу. Адже всі повинні залишатися вдома в цей час. Чи можу я повернутися в Трабзонспор? Без шансів", – підкреслив Обі Мікел в коментарі The Athletic.

Нагадаємо, під тиском занепокоєних гравців Туреччина все ж погодилася на тимчасову паузу в чемпіонаті.

"Вас за таке арештують": капітан Динамо і гравці Шахтаря всіма сім'ями відірвалися на дні народження – це ризиковано