УКР РУС

"Мене би там або зразу вальнули, або заарештували". Сергій Притула – про ЧС-2018 в Росії

26 жовтня 2017 Читать на русском

Знаменитий український телеведучий, гуморист та волонтер висловив свою думку щодо непотрапляння збірної України на російський Мундіаль.

"Треба було вийти з групи, а потім вже вирішувати – їхати на ЧС у Росію чи ні, – каже Сергій Притула в інтерв'ю для Радіо МАКСИМУМ. – Махати руками після бійки сенсу немає. Я не знаю, яке рішення ухвалила б Федерація футболу, як захотіли б самі футболісти. Поїхати в Росію, успішно виступити – це було б добре. Але при цьому грати в країні-агресорі, коли в нас йде війна, – не дуже личить.

Я би туди точно не полетів. Знаючи, що я є в чорних списках тих "днр"-"лнр", мене би там або зразу вальнули, або заарештували. А загалом – нема предмету для обговорення. Ми вилетіли, і на тому всьо – гайки".

Нагадаємо, що у відбірковому циклі ЧС-2018 збірна України посіла третє місце групи I, програвши Ісландії боротьбу за пряму путівку, а Хорватії – право зіграти у стикових матчах.

"У Коноплянки – хороше почуття гумору". Сергій Притула – про Селезньова, нову форму збірної України і свою реакцію на фразу "Милевский – пёс"