УКР РУС

Мелікян відреагував на інформацію про побиття російського гравця

22 травня 2021 Читать на русском

Наставник Пюніка Єгіше Мелікян озвучив свою версію конфлікту з екс-підопічним Антоном Кобялком. Тренер вірменського клубу нібито влаштував бійку з росіянином в аеропорту.

"У кожному колективі бувають розбіжності. Це абсолютно нормально. ЗМІ подали цю інформацію так, ніби це голлівудський фільм. Ніякої бійки не було насправді. Футбол влаштований так, що іноді буває дисонанс між тренером і гравцем. Можливо, іноді потрібно підвищити інтонацію, але ми не переходили на особистості. Ми – професіонали своєї справи.

Екс-тренер Львова побив російського футболіста в аеропорту

Різні джерела почали писати, що я перебував в аеропорту, але це не так. Я був на базі клубу, де йому і сказав, що він мене не влаштовує як футболіст. У мене було більше очікувань від його гри на полі. На бровці емоції завжди зашкалюють, але це футбол. Матір футболіста я теж не ображав. Єдине, що я йому сказав – якщо він не зміг себе показати в цьому клубі, то це не означає, що він поганий футболіст. Можливо, у нього вийде краще грати в іншому колективі.

Я обов'язково потисну йому руку, якщо знову побачу його. Він викладався на полі, не зраджував команду. Мене не влаштовували його дії на полі, в цьому немає нічого поганого, але з усього цього зробили якесь кіно", – Sport24.

Зауважимо, Пюнік розташувався на 8 сходинці турнірної таблиці чемпіонату Вірменії. Єгіше Мелікян раніше встиг попрацювати наставником в Україні – фахівець очолював Львів та Сталь.

Призовий кросворд від головного редактора: офіційний чемпіон, неперевершена топ-12 і великі плани на майбутнє