УКР РУС

Мелікян: У кінцівці за швидкостями Шахтаря трохи не встигали

29 липня 2017 Читать на русском

Тренер Сталі Єгіше Мелікян прокоментував поразку своєї команди у матчі проти Шахтаря.

"Думаю, всі бачили, що сьогодні вийшов дуже динамічний і цікавий футбол. Всі знають, що донецький Шахтар демонструє швидкісну гру, але і ми сьогодні показали, що Сталь може показувати сучасний футбол. А то що програли...

Я виховую своїх молодих футболістів не тільки красиво перемагати, а й з гідністю програвати. Тому ми приймаємо цю невдачу, назву її гідною поразкою. Ми не поступилися в більшості моментів, а про проблеми з фізичним станом знали заздалегідь. Це фізіологічний чинник, який ми не могли підтягти за короткий час. Він став багато в чому визначальним, адже в кінцівці за швидкостями Шахтаря трохи не встигали. Вітаю суперника з перемогу і бажаю вдалої гри в Лізі чемпіонів і чемпіонаті.

Поле "Метеора"? Розумієте, в іграх проти Шахтаря я не звертаю уваги на газон або погоду. У будь-яких умовах, думаю, проти такого суперника ми б мали проблеми. Шахтар завжди створює тиск, а я по ходу гри намагався вирішити певні проблеми. Багато що у нас вийшло, за винятком кількох епізодів, які обернулися пропущеними голами. Тут були помилки наших футболістів. Однак в цілому гравці виглядали непогано, молодці, а результат був не такий важливий, як їхнє ставлення до справи і робота на полі. У всіх непогане майбутнє в українському чемпіонаті", – цитує Мелікяна офіційний сайт Сталі.

Сталь — Шахтар – 1:2 – Відео голів та огляд матчу