УКР РУС

Мелікян: Нам трохи пощастило, але перемога Сталі заслужена

23 липня 2017 Читать на русском

Наставник Сталі Єгіше Мелікян прокоментував перемогу своїх підопічних над Чорноморцем в рамках 2 туру УПЛ.

"Хочу сказати спасибі обом командам за той видовищний футбол, який вони показали. Думаю, всі отримали задоволення від гри. У перші двадцять хвилин наші молоді футболісти не робили те, про що ми домовилися. Після першого тайму ми внесли корективи в своїй грі.

На останніх хвилинах Чорноморець посилив тиск, далася взнаки наша підготовка до сезону. Але нам пощастило втримати рахунок. Вийшла заслужена перемога. Я футболістам одну фразу сказав в роздягальні в перерві: "Краще гідно програти, ніж випадково виграти. Не переживайте, грайте сміливо, покажіть, на що ви здатні". Спасибі їм за те, що вони мені повірили, що я їх не обдурив.

Чорноморець – Сталь – 0:1 – Відео гола та огляд матчу

Ми зробили все можливе, щоб встигнути якось підготуватися до чемпіонату. І у нас це вийшло. Поки у нас ще є питання, але, головне, що ми рухаємося в правильному напрямку.

Я людина емоційна і в футболі, і в житті. Я від цього не відмовляюся. Я вибрав такий вид спорту, що емоції потрібні. Але я завжди їх контролюю. Так, я молодий тренер. Той, хто живе в футболі, той може бігати по бровках. Чому б і ні? Отримую від цього задоволення. Я в грі зі своїми футболістами", – цитує Мелікяна офіційний сайт Чорноморця.

Бабич: Ніхто не заважав Чорноморцю забивати за рахунку 0:0, поразка закономірна