УКР РУС

Мелікян: Карпати набагато сильніші, ніж здалося по матчу з Динамо

4 серпня 2017 Читать на русском

Головний тренер Сталі Єгіше Мелікян поділився очікуваннями від прийдешнього матчу 4-го туру УПЛ проти Карпат.

"Я дивився не лише гру Карпат з Динамо, а й інші, тому вже встиг зробити певні висновки. Розумію, які проблеми у нас можуть виникнути, тому будемо над цим працювати. Не хочу акцентувати увагу на матчі з Динамо. Такі ігри можуть бути у кожного. Карпати набагато сильніші, ніж може здатися за підсумками гри у Києві.

На що саме звернув увагу в грі Карпат? До матчу не можу говорити про це, адже на основі власних спостережень будуватиму план на гру. Можу тільки сказати, що буде важко. Я – не той тренер, який може зробити висновок про проблеми в суперника на основі трьох матчів. День матчу з Динамо просто був невдалим для Карпат. Не думаю, що у нас є перевага у зв’язку з цим.

Який результат влаштує? У нас немає завдання завоювати призове місце чи путівку у єврокубки. Хочу, щоб наша команда перемагала, вдосконалювала свою гру, ставала кращою і показувала видовищний футбол. Нехай у суботу буде яскрава, цікава і класна гра. Якщо я все це побачу, то результатом у будь-якому випадку не буду розчарований", цитує Мелікяна офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, що матч 4-го туру чемпіонату України Карпати – Сталь розпочнеться в суботу, 5-го серпня у Львові. Час початку зустрічі – 17:00.