УКР РУС

Мелікян: Футболісти не виконали план на гру, попереду серйозна розмова

16 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Сталі Єгіше Мелікян прокоментував поразку своєї команди в матчі 9 туру УПЛ проти Олександрії (4:1).

"Скажу відверто: наша команда грала дуже погано. Вкрай незадоволений, адже це зовсім не та гра, яку хотів би бачити у виконанні Сталі. Футболісти не виконали розроблений план на гру, попереду серйозна розмова. Говорити далі на цю тему детально не буду. Це наша внутрішня справа, моя робота з командою. Однак зараз свого розчарування приховувати не буду.

Олександрія нас переграла, вітаю суперника з заслуженим результатом. На нашому фоні вони зіграли дуже добре. Думаю, господарі реалізували на полі все, що запланували. Знали, в який футбол гратиме Олександрія, будували свою гру так, щоб протистояти, а виконання не вийшло зовсім. Плюс грубі індивідуальні помилки створили нам багато складнощів. Якщо це один промах, ситуацію ще можна врятувати, а тут один, два, три... При таких повторах розумієш, що виходу з ситуації, що склалася ти знайти не можеш.

Нехай у нас і молода команда, не вистачає досвіду і часу, щоб домогтися результату. Засмучений в першу чергу через якість гри, а рахунок у футболі може бути будь-яким. Не можна на такому рівні робити такі помилки і сподіватися, що суперник не покарає. Програвати ось так не можна. Нехай зроблять висновки, а я їм в цьому допоможу обов'язковим аналізом матчу. Та й життя направить, а гра навчить, щоб вони виросли і зрозуміли, як потрібно ставитися до гри, як уникати таких негативних ситуацій", – цитує Мелікяна офіційний сайт Сталі.

Нагадаємо, що Олександрія розгромила Сталь завдяки хет-трику Старенького та здобула першу перемогу в чемпіонаті.

Олександрія – Сталь – 4:1 – Відео голів та огляд матчу