УКР РУС

Мельгоса: Для мене найважливіше – поставляти гравців до головної команди Динамо

21 травня 2017 Читать на русском

Наставник молодіжної команди Динамо Унаї Мельгоса прокоментував перемогу над Зорею, а також дострокове чемпіонство киян в молодіжній першості.

"Видався досить складний матч. Суперник міняв структуру своєї гри і нам потрібно було адаптуватися в рамках своїх сил. Також варто враховувати, що сезон видався довгий, і на хлопців давило значення матчу.

Що стосується Микити Кравченка, то є гравці, які опиняються у першій команді за обставинами. Поки що чемпіонат Микити – це молодіжна першість. Він повинен розуміти, що все те позитивне, чого він досяг у чемпіонаті U-21, має у нього залишитися, просто необхідно продовжувати це розвивати і покращувати.

Для мене найважливіше – поставляти гравців до першої команди, і в цьому році ми відправили до основного складу досить багато футболістів, тому ми орієнтуємося на це.

Як святкували чемпіонство? Ми, дійсно, дещо підготували. Мені подобається ідея святкувати всередині колективу, адже саме команда досягла перемоги. З приводу шампанського в роздягальні... Ми святкували, мало потрапило всередину, більша частина алкоголю опинилася на моєму одязі", – цитує Мельгосу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо вдруге поспіль стало чемпіоном України серед команд U-21.