УКР РУС

Мексика відправляє Папу Гуйє додому в Харків. ВІДЕО

4 серпня 2012 Читать на русском

У другому чвертьфіналі Олімпійського футбольного турніру серед чоловіків переможця довелося виявляти в додатковий час - збірна Мексики дотиснула сенегальців.

У матчі, рівному за численними моментами, мексиканцям вдалось здобути перевагу у два м'ячі. Це Енрікес та Акіно вміло розпорядилися провалами команди захисника "Металіста" Папи Гуйє. Проте сенегальці і не думали складати зброю і за якихось 7 хвилин спромоглись вирівняти гру і забити 2 голи.

До речі, саме помилка Папи Гуйє призвела до переможного голу, який вкотре на турнірі записав на свій рахунок Джовані дос Сантос. Далі була ще одна груба помилка захисту "Левів Теранги", після чого можна було все завершувати. 4:2 і Мексика прямує до півфіналу, де її вже чекає перший півфіналіст  - збірна Японії.

Мексика - Сенегал - 4:2 (1:0, 1:2, 1:0, 1:0)

Голи: Енрікес, 10, Акіно, 62, Дос Сантос, 98, Еррера, 109 - Конате, 69, Бальде, 76

Мексика: Корона, Сальсідо, Дарвін Чавес, Ісраель Хіменес, Мьєр, Рейес, Фабіан (Понсе, 100), Акіно (Еррера, 74), Енрікес, Перальта (Рауль Хіменес, 106), дос Сантос

Сенегал: Усмане Мане, Папа Гуйє, Куйате, Суаре, Сісс (Магайє Гуйє, 70), Ба, Зарго Туре, Діаме (Мбоджі, 90), Конате, Йєро (Бальде, 60), Садіо Мане