УКР РУС

"Медіа Група Україна" перемогла в тендері на трансляції наймасштабніших змагань під егідою УЄФА

20 березня 2018 Читать на русском

Телеканали "Україна", "Футбол 1" та "Футбол 2" отримали право на трансляцію понад тисячі матчів, які відбудуться під егідою УЄФА.

Медіа-холдинг "Медіа Група Україна" виграв тендер на трансляції матчів збірної України в Лізі націй УЄФА, кваліфікацій Чемпіонату Європи-2020 і Чемпіонату світу-2022, а також ексклюзивне право на показ матчів фінальної частини Євро-2020 на території України. Про це "Футбол 24" повідомили у прес-службі компанії.

За словами директора телеканалів "Футбол 1" та "Футбол 2" Олександра Денисова, "Медіа Група Україна" отримала право на трансляцію понад тисячі матчів.

"Ми підписали довгострокову угоду з УЄФА і наступні 4 роки будемо транслювати матчі всіх європейських збірних. А це понад 1000 поєдинків, 140 ігрових днів і 200 тимчасових слотів. Щоб охопити весь цей обсяг трансляцій, у нас будуть працювати live-студії з включеннями з усіх матчів ігрового дня, студії, які будуть готувати глядачів до поєдинків і підводити підсумки після їх закінчення.

Суперкубок України: "Медіа Група Україна" перемогла в тендері за право транслювати матчі турніру

Крім звичних матчів Європейської кваліфікації, ми запропонуємо глядачу абсолютно новий продукт – Лігу націй УЄФА. Цей турнір покликаний підняти рівень і престиж футболу серед національних збірних. Товариські поєдинки поступово відходять на другий план, а їм на зміну приходять матчі з реальною спортивною складовою - можливістю потрапити до фінальної частини чемпіонатів світу та Європи. Я вважаю, що з появою нового турніру у виграші залишаться всі: вболівальники отримають ще більше видовищ і емоцій, а в нашу сітку мовлення додадуться більше 300 поєдинків.

Ключовою подією наступних 4 років безумовно стане Євро-2020, яке вперше пройде в 12 країнах-членах УЄФА. 50 матчів європейської першості і фінальний поєдинок глядачі побачать ексклюзивно в прямому ефірі наших телеканалів", – сказав Денисов.

"Медіа Група Україна" не транслюватиме ЧС-2018 через "статус РФ як країни-агресора"