УКР РУС

Мбокані: Виграв багато м'ячів, але на підборі не було наших гравців

3 серпня 2017 Читать на русском

Форвард Динамо Дьємерсі Мбокані прокоментував виліт своєї команди з Ліги чемпіонів від Янг Бойз.

"Не дуже добре зіграли, але будемо продовжувати старатися, і тепер зосередимося на матчах, які нам належить провести в Лізі Європи і чемпіонаті України.

Гра у нас не склалася з перших хвилин, суперники спровокували пенальті, який я б не назвав безперечним, і після цього наша команда не змогла зібратися і сконцентруватися. А в Янг Бойз вже був в запасі гол на виїзді.

Вигравав багато єдиноборств? Так, я вигравав багато м'ячів, але чомусь на підборі не було наших гравців. Ми все це відпрацьовуємо на тренуваннях, але чомусь сьогодні це не вийшло, не втілилося в грі.

Чому тренер змінив гравців середини поля? Дійсно, наші гравці центру поля трохи підсіли, і тренер зробив правильні заміни. Але, на жаль, ми пропустили в кінці таке трапляється", сказав Мбокані в інтерв'ю офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, Динамо вилетіло з Ліги чемпіонів, програвши Янг Бойз за правилом виїзного гола. Дивіться відео голів і огляд матчу Янг Бойз – Динамо. Наставник киян Олександр Хацкевич прокоментував виліт від швейцарців. Тренер Янг Бойз Хюттер вважає, що Динамо мало пропускати більше голів.