УКР РУС

Мбаппе забив крутий переможний гол за ПСЖ і отримав вилучення, через яке не шкодує: "Я зробив би те саме знову"

2 вересня 2018 Читать на русском

Нападник Парі Сен-Жермен Кіліан Мбаппе зробив результат для своєї команди у напруженому матчі проти Німа в чемпіонаті Франції, але наприкінці гри відзначився хуліганством.

Молодий 19-річний форвард, який разом з Неймаром є найкращим бомбардиром Ліги 1 цього сезону (в обох парижан 4 голи і 2 асисти за 4 тури) знову забив і допоміг відзначитись партнеру (Едінсону Кавані). ПСЖ ледь не втратив перемогу, коли дозволив новачку еліти Німу відіграти 2 м'ячі переваги. Тоді на сцену вийшов Мбаппе, забивши черговий цукерковий гол і віддавши асист.

Ді Марія забив гол ударом з кутового у ворота Німа

А вже на 90+4-й хвилині найкращий молодий гравець Чемпіонату світу 2018 брутально відреагував на черговий грубий фол суперника (Тежі Саваньє) в центрі поля. Арбітр вирішив довго не думати і вилучити обох гравців.

"Це емоції, які накопичились. Однак я не шкодую про це. Якби ситуація повторилась, я б вчинив так само знову.

Я попрошу вибачення в партнерів і фанатів, але не дозволю нікому так поводитись зі мною. Цей гравець не мав жодного наміру зіграти в м'яч. Він просто полював на мої ноги", – так Мбаппе прокоментував свій вчинок, через який пропустить наступний тур першості Франції.

Неймар шедеврально потролив уболівальників, які назвали його плаксою

Нім – ПСЖ: дивіться відео голів і огляд матчу, в якому Мбаппе забив і отримав червону