УКР РУС

Мбаппе наривається на проблеми в Реалі через свої жарти у ЛЧ – Перес хоче об'єднати найталановитіших форвардів світу

16 березня 2020 Читать на русском

Керівництво Реала не шкодуватиме влітку шалених коштів на дует, який потенційно може залякувати усю футбольну Європу протягом багатьох років.

Дортмундська Борусія ніяк не може оговтатись від придбання Ерлінга Холанда, який лише за кілька місяців переписав кілька рекордів Бундесліги. Радісний запал "джмелів" зумів вгамувати ПСЖ в 1/8 фіналу, вибивши німців з турніру і навіть 19-річний норвежець не зумів врятувати свою команду.

Гравці ПСЖ потролили Холанда після перемоги над Борусією Д у Лізі чемпіонів

На юного вундеркінда традиційно звернули увагу в Мадриді, де не пропускають повз жодного таланата. За інформацією Marca, президент Реала Флорентіно Перес хоче забезпечити Зінедіна Зідана топовими форвардами під час літнього трансферно вікна і Холанд на перших позиціях у списку амбітного функціонера "вершкових".

Поряд з Ерлінгом у шорт-листі королівського клубу вже давно перебуває зірка ПСЖ Кіліан Мбаппе. Попри заяви керівництва парижан, що вони ні в якому разі не відпустять француза, Перес вважає, що це лише питання запропонованої суми. Саме 21-річний форвард і стане найпріоритетнішою метою мадридців.

Парадокс полягає в тому, що в Реалі хвилюються за взаємовідносини між потенційними нападниками, адже їхнє перше знайомство минуло, мягко кажучи, прохолодно. Після того ж таки матчу-відповіді 1/8 ЛЧ Мбаппе не цурався приєднатись до свого одіозного партнера Неймара і ще кілька годин після фінального свистка насміхатись з Холанда, імітуючи святкування гола у стилі "дзен", яке вже стало своєрідною фішкою норвежця.

Звичайно, Пересу спочатку варто перейматись тим, як одягнути на двох найжаданіших гравців Європи футболки Реала, а вже потім хвилюватись за їхню дружбу.

Мессі без Роналду, 4 юні зірки, сенсаційний партнер Маліновського – збірна сезону до втручання коронавірусу