УКР РУС

Мазяр може піти зі "Сталі"

6 грудня 2015 Читать на русском

Головний тренер дніпродзержинської "Сталі" Володимир Мазяр після матчу перенесеного 12-го туру української Прем'єр-ліги проти донецького "Олімпіка" прокоментував гру та своє майбутнє в клубі.

"Хочу привітати "Сталь" із закінченням чемпіонату на 9-ому місці. Сьогодні була чоловіча боротьба. Ми грали проти хорошої команди, яка забирала очки не лише в аутсайдерів, а й у наших грандів. Тому я вважаю, що хлопцям було цікаво грати. Матч вийшов грубим, що показали як жовті картки, так і вилучення. Я задоволений ставленням хлопців до роботи в цілому. Були в нас і хороші матчі, і провальні, як з "Дніпром". Але команда намагалася демонструвати той футбол, який приносив би радість уболівальникам. Десь Бог нам сьогодні допоміг, бо "Сталь" заслуговувала вже на ту перемогу. Адже в тих матчах, які завершилися нічиїми, ми були ближчими до перемоги, аніж до поразки.  

Не знаю, як складеться моя подальша доля в дніпродзержинській "Сталі". Три роки, починаючи з Другої й до Прем'єр-ліги, ми працювали з Миколою Колючим і Сергієм Бурханом... Якщо так станеться, що вони покинуть клуб, мабуть з Вами буде говорити вже інший головний тренер", - розповів Мазяр на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, на початку листопада в дніпродзержинському клубі змінилося керівництво.

До слова, в матчі перенесеного 12-го туру "Сталь" у більшості мінімально переграла "Олімпік".

Читайте також:
Мазяр: Через рік повернемося на рідний стадіон