УКР РУС

Мазяр: Куліш пішов у "Металіст", бо йому запропонували хороші гроші

18 липня 2015 Читать на русском

Наставник "Сталі" Володимир Мазяр розповів про кадрову ситуацію напередодні старту в УПЛ.

"Путраш і Васін добре проявили себе на зборах, тому ми сподіваємося на їх якості. А ось Кіча з Валєєвим, на жаль, з різних причин у нас залишитися не змогли.

Так, нам треба було зміцнювати захист, тому і звернули увагу на Сергія Пшеничних та Сергій Вороніна з чималим досвідом гри в Прем'єр-лізі.

Ми були не проти бачити Герасим'юка у нас, але в нього труднощі з чинним контрактом з "Говерлою". Тому він не зміг до нас приєднатися.

Костянтин Кравченко був у нас деякий час, але в підсумку поїхав до Чернігова, де підписав контракт з місцевою "Десною".

Кулач? Це один з найперспективніших нападників в Україні. Влад вже пограв у Прем'єр-лізі, зумів показати себе. Мені подобається, що Кулач постійно націлений на ворота і вишукує гольові моменти у найважчих ситуаціях. Але щоб вийти на новий рівень, йому треба багато працювати і вдосконалювати індивідуальну майстерність, а також тактичну готовність.

З Габріелем Карвалью не змогли домовитися за умовами контракту і він поїхав. Таким чином, "Сталь" складається з одних українців.

На цьому трансферна кампанія, швидше за все, буде завершена. Далі будемо діяти тими людьми, які у нас є.

Щодо нашого найкращого бомбардира Куліша, то можна сказати, йому пообіцяли хороші гроші, він повірив, і це зіграло вирішальну роль в даному переході. Тому Стас без особливих роздумів підписав контракт з "Металістом".

Що ж, час все розставить на свої місця і покаже, мав він рацію чи ні", - сказав Мазяр.