УКР РУС

Мазяр: Краще з футболом закінчувати

19 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Вереса" Володимир Мазяр прокоментував поразку від "Колоса" (2:3) у 21-му турі Першої ліги.

"Складно коментувати, коли стараєшся щось будувати, а твориться таке свавілля, дуже складно. Ми живемо в Україні, розпочалося друге коло, де футбол відходить на інший план. Виходить суддівство, інші підводні течії. Цікаве інше.

Зозулі ламають носа, і навіть немає жовтої картки, хоча там чиста червона. Потім у нас захисник помилився. Але то таке. Хоча граючи вдома ми отримали два пенальті, і це при тому, що всі фоли в наш бік. Видно, нас там не хочуть бачити. Повірте, це тільки початок.

Усі говорять, що я емоційний, що погано веду себе з суддями. Скажіть, невже команда заслужила такого ставлення? Я взагалі ту ліцензію PRO, яку отримав, можу віддати і не псувати собі нерви, закінчити з тим футболом. Це не футбол, це явище, що було на футбольному полі. Команда грала проти 14-ти гравців. Коли другий гол забивали, я стояв навпроти бокового судді, він був чисто забитий.

Але, що нас не вбиває, те робить нас сильнішими. Футболісти старалися грати на перемогу. Ми побачили ті реалії, з якими зіштовхнеться "Верес". Це тільки початок. Нас очікує виїзд до Краматорська. Я ще до гри знав, що в нас Борзенко отримає четверту картку. Тепер він пропускає гру.

Якщо копнути глибше, то краще з футболом закінчувати. Дякую вболівальникам, але сьогодні відбулося явище, що називається український футбол", – цитує Мазяра офіційний сайт "Вереса".

"Верес" – "Колос": фанати напали на арбітра Шандора – охорона застосувала сльозогінний газ

, а також у Viber