УКР РУС

Мазяр: Кому приємно, якщо таке творять з командою?

25 липня 2015 Читать на русском

Наставник дніпродзержинської "Сталі" Володимир Мазяр прокоментував поразку від "Карпат".

- Другий матч і другий скандал для вашої команди…

- А вам було б приємно, якби таке з вами творилося? Подивіться повтор! Спитайте про це тих, хто матчі судить. Гравець стелиться, паралельно до м’яча, м’яч влучає йому в тіло, а потім в руку.  

- А якщо від рахунку абстрагуватися, ви задоволені своїми гравцями?

- Ще після "Динамо" я говорив, що ми не готові на всі 100% витримувати темп Прем'єр-ліги. Є претензії до тактичних дій команди. "Карпати" провели хороші збори. Не буду виправдовуватися, ми на таких полях вперше граємо. Вийшли на поле, яке було залито водою до гри, на передігровому тренуванні була зовсім інша трава. Сьогодні все було зроблено для того, щоб був швидкісний футбол. У першому таймі у нас були моменти для взяття воріт, і в другому таймі був хороший момент. Просто мені цікаво, скільки було свистків фолів в сторону "Карпат" і скільки в нашу сторону. Напевно, нам показують зараз наше місце.

- Чому ви воротаря змінили?  
- Вважаю, що в нас два рівноцінних голкіпери. Паньків заслуговував зіграти у своєму рідному місті.

- Від «Карпат» ви чекали більшого?  
- Знаєте, ті "Карпати", яких ми чекали, були на початку другого тайму. Десь хвилин 20, поки ми не розібралися. Загалом гра йшла до логічного завершення внічию. Так, у першій половині другого тайму в "Карпат" були моменти, за рахунок того, що ми погано переміщалися, десь трохи запізнювалися, але потім ми гру вирівняли. У другому таймі нам було важко, бо трохи підсіли фізично. Але ми на правильному шляху.