УКР РУС

Мазуренко: Візьмемо участь у "Arsenal Cup" та проведемо спаринг із "Черкаським Дніпром"

22 січня 2017 Читать на русском

Наставник "Оболоні-Бровар" розповів про плани команди на тренувальні збори і можливі кадрові зміни у клубі.

Головний тренер київського клубу розповів "Футбол 24" про те, як команда готуватиметься до весняної стадії змагань у Першій лізі.

Олегу Миколайовичу, поділіться планами команди на тренувально-навчальні збори?

– Команда виходить з відпустки 25-го січня. До 3-го лютого працюватимемо на "Оболонь-Арені" та на штучному полі, що знаходиться неподалік. На 3-тє лютого ми маємо домовленість про товариську зустріч з "Черкаським Дніпром", яка швидше за все відбудеться у Києві.

Другий етап зборів розпочнеться 6-го лютого. З 12-го лютого ми стартуємо на "Arsenal Cup" імені Сергія Закарлюки, який проходитиме на базі ФК "Арсенал-Київ" у Щасливому. Після цього турніру команда сподівається повернутися до тренувань на натуральному газоні "Оболонь-Арени", якщо цьому сприятимуть погодні умови.

– На які позиції плануєте запросити новачків?

Ми підписали угоду з атакувальним півзахисником Дмитром Скакуном. Зараз шукаємо центрального захисника та опорного півзахисника. Це 2 позиції, які потребують підсилення. Маємо варіанти для переглядів. Якщо вони нас влаштують – ці гравці захищатимуть кольори "Оболоні-Бровар" навесні.

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що захисник "Оболоні-Бровар" Різван Аблітаров перебуває на перегляді у "Чорноморці". Він вже покинув розташування команди?

– Так, Різван виявив бажання перейти до іншого клубу й наразі є вільним агентом.

Раніше ви заявляли, що київську команду можуть покинути Ілля Коваленко та Павло Гордійчук. Яка ситуація з цими футболістами?

По Іллі Коваленку наразі ведуться переговори. Щодо Гордійчука, то він має чинний контракт з нашим клубом.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу