УКР РУС

Майже догрались... "Барселона" - "Севілья" - 3:2. ВІДЕО

14 вересня 2013 Читать на русском

На "Камп Ноу" команда Мартіно вийшла з наміром здобути четверту перемогу в новому сезоні Прімери і на четвертій доданій хвилині їй вдалося реалізувати задумане.

Вперше голкіперу гостей довелося попрацювати на 9-ій хвилині, коли Неймар вийшов на нього під гострим кутом у пробивав під дальню стійку. Через десять хвилин вже Тельо розстрілював кіпера "Севільї" зльоту, але той знову зреагував просто блискуче.

Захисники господарів не витримали і на 36 хвилині Адріано пройшов лівим флангом, а Дані Алвес замкнув передачу головою.

Другий тайм гості розпочали з думкою про ворота суперника, а "Барса" не додала обертів в атаці. На 64 хвилині "Севілья" забила гол після подачі кутового, проте через незрозумілі причини арбітр гол не зарахував, зафіксувавши фол.

На 75 хвилині в одній з атак Неймар зліва прорвався і прострілив у карний майданчик, звідки Мессі розстріляв воротаря гостей.

Через 5 хвилин під час масової атаки "Барси" гості "поцупили" м'яч і розібрались з інертним захистом "блаугранас".

Потім господарі втратили ще декілька шансів відзначитись, за що поплатились на останній хвилині основного часу. Здавалось, що це кінцевий рахунок. Інакше думав Мессі, який промчав правим флангом, зім'яв захисника і прострілив - Алексіс виявився найвторопнішим.

"Барселона" - "Севілья" - 3:2

Голи: Дані Алвес, 36; Мессі, 75; Алексіс, 90+4 - Ракітіч, 80; Коке, 90

Попередження: Адріано, 88 - Вітоло, 8; Мбіа, 31; Жаіро, 35; Коке, 51; Кала, 64